torsdag 17 januari 2013

KALLT brrrrr..

Hello

Det är såå jäkla kallt i hemsedal nu igen, det har låge på -20 nu i snart över en vecka :S det räcker nu tycker jag för det går knappt att gå ut utan att näshåret fryser och håret blir vitt och man fryser ihjäl på bena om man inte har täckbyxer på sig, det sticker och kliar nått fruktansvärt hehe.. tycker oxå att kylan tar sig in på nått vis i husväggarna så ja det e skit kallt överallt :P har dock vart hur fina dagar som helst med sol och klarblå himmel men det hjälper liksom inte så mkt när det knappt går att gå ut.. -27 hade det vart en morgon hörde jag, det e ju SJUKT usch usch..

Annars är det bra, jobbar som vanligt ganska mkt =) sen har vi nu oxå börjat med skipass upplärning så snart kan vi det med ;) kul.. en liten deppig sak är att en ganska nära vän här har fått åkt tillbaka till Sverige :( man kommer ganska nära varandra här så det känns faktiskt när någon lämnar, kommer bli sjukt jobbigt att lämna alla i maj när säsongen e slut men det orkar jag inte tänka på nu..

Var ute en sväng igår då det var premiär öppning på Fjellbeck och så var det ju v´bransje , det stället gilla jag, var jätte mysigt och de spela bra musik och det var ett stort dansgolv =D kul kul..
nu ihelgen blir det kanske någon afterski är så sjukt sugen på afterski hihi det finns nog inga bättre fester faktiskt..

Hoppas alla har det bra hemma i Sverige =)
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar